Managerul sportiv al lui FC Dinamo s-a declarat optimist in vederea celor "doua meciuri dificile cu Benfica", din 16-imile de finala ale Cupei UEFA, informeaza cotidianul portughez "Record". Sursa citata mentioneaza ca fostul international roman urma
Managerul sportiv al lui FC Dinamo s-a declarat optimist in vederea celor "doua meciuri dificile cu Benfica", din 16-imile de finala ale Cupei UEFA, informeaza cotidianul portughez "Record". Sursa citata mentioneaza ca fostul international roman urma sa fie prezent duminica seara la meciul dintre Benfica si Leiria (n.r. - scor 2-1), din Cupa Portugaliei.
"Eu sunt un optimist incurabil, dar stiu ca si baietii sunt optimisti, dar mai ales realisti. Dinamo va incerca sa fie o echipa concentrata si cine va comite mai putine greseli se va califica mai departe", a spus Raducioiu. Acesta a mentionat ca prioritatea la Dinamo este victoria in campionat, unde, dupa 19 etape, are un avantaj de 13 puncte "foarte importante" in fata Stelei. "Prioritatea noastra este titlul, pentru ca ne poate oferi accesul in Liga Campionilor, dar urmatorul joc este pentru Cupa UEFA si ne pregatim sa eliminam Benfica, asa cum si Benfica vrea sa ne elimine pe noi", a spus Raducioiu.
"Record" noteaza ca Dinamo se afla in stagiu la Rio Maior pentru a se adapta la clima portugheza. "Vrem sa ne obisnuim cu clima si sa ne antrenam bine, pentru ca avem un <<handicap fizic>> deoarece campionatul Romaniei este intrerupt, dar cum avem jucatori buni ne putem prezenta la un nivel bun in fata Benficai, pentru a incerca sa ne calificam", a concluzionat Raducioiu. Prima mansa dintre Benfica si Dinamo se va disputa pe 14 februarie, la Lisabona, returul fiind programat pe 22 februarie, la Bucuresti. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.