Lovin are o dezlegare pentru suma de 600.000 de euro, jumatate din drepturile federative ale jucatorului fiind detinute de FCM Bacau, club de la care a venit la Steaua in 2004. "Lovin nu a fost aruncat ca o masea stricata de la Steaua. Intelegerea es
Lovin are o dezlegare pentru suma de 600.000 de euro, jumatate din drepturile federative ale jucatorului fiind detinute de FCM Bacau, club de la care a venit la Steaua in 2004. "Lovin nu a fost aruncat ca o masea stricata de la Steaua. Intelegerea este ca daca nu se ajunge la un acord cu clubul din Rusia revine la Steaua. Sa vedem ce conditii ii ofera jucatorului, pentru asta mergem sa negociem. Campionatul Rusiei este unul puternic, iar aceasta echipa este in primele opt. Bostina are o oferta din Coreea de Sud si de la aceeasi echipa cu Lovin. Dar se pare ca Bostina nu mai este transferabil", a spus impresarul Dumitru Tudor. Acesta a mai adaugat ca un alt stelist, Nicolae Dica, era dorit de Lens, formatie care voia sa-l transfere in aceasta saptamana. "Lui Dica i s-a intamplat cea mai mare nenorocire, trebuie sa existe un responsabil pentru aceste accidentari, nu cred ca este ghinion decat in masura foarte mica. Lens voia sa-l transfere in aceasta saptamana pe Dica, deja anuntase transferul. Plateau aproape cinci milioane de euro. Si Fiorentina facuse o oferta foarte buna si, daca era dupa mine, as fi ales Fiorentina. De asemenea, el era dorit si de Werder Bremen", a mentionat Tudor. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.