Actrita americana Angelina Jolie s-a situat pe primul loc intr-un top al celor mai atragatoare femei din lume realizat in urma unui sondaj online de revista Hello, surclasand-o pe fosta sotie a actualului ei partener, Brad Pitt, actrita Jennifer Anis
Actrita americana Angelina Jolie s-a situat pe primul loc intr-un top al celor mai atragatoare femei din lume realizat in urma unui sondaj online de revista Hello, surclasand-o pe fosta sotie a actualului ei partener, Brad Pitt, actrita Jennifer Aniston, informeaza hellomagazine.com. Starul din "Tomb Raider" s-a aflat in competitie stransa cu actrita serialului de televiziune "House" Jennifer Morrison, plasata pe locul al doilea in top, si fosta sotie a lui Brad Pitt, Jennifer Aniston, care s-a situat pe locul al treilea cu 15% dintre voturile participantilor la sondaj.
Ambasadoare a bunavointei din partea ONU si mama a trei copii, Jolie a castigat 25% dintre voturile alegatorilor situandu-se pe primul loc pe o lunga lista de frumuseti celebre precum actritele Nicole Kidman, castigatoare a unui premiu Oscar pentru rolul din "Orele", si Salma Hayek, castigatoare a unui premiu Oscar pentru rolul din lungmetrajul "Frida". Intr-un top dominat de actrite, cantareata Christina Aguilera s-a situat in fruntea listei reprezentantelor scenei muzicale, cu 10% dintre voturi. Pe primul loc in topul celor mai atractivi barbati s-a situat actorul Sean Bean, cunoscut pentru roluri ca cel din "Stapanul inelelor" sau "Ronin", cu 18% dintre voturi, urmat indeaproape de cantaretul Robbie Williams, autorul hitului "Angel", cu 17% dintre voturi. Chipesul Viggo Mortensen, starul trilogiei "Stapanul inelelor", s-a situat pe locul al treilea, fiind urmat de Hugh Laurie, starul serialului de televiziune "House". Din topul celor mai atractivi barbati din lume nu lipsesc Johnny Depp si Orlando Bloom, colegi in celebra serie de aventuri "Piratii din Caraibe". (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.