Ciprian Novac, purtatorul de cuvant al Directiei Judetene Bihor pentru Ocrotirea Drepturilor Copilului (DODC), a declarat ca este vorba de un total de 22 de carcase de mistret, donate de Ion Tiriac prin intermediul Asociatiei de Vanatoare Wild Boar i
Ciprian Novac, purtatorul de cuvant al Directiei Judetene Bihor pentru Ocrotirea Drepturilor Copilului (DODC), a declarat ca este vorba de un total de 22 de carcase de mistret, donate de Ion Tiriac prin intermediul Asociatiei de Vanatoare Wild Boar in beneficiul a doua centre de copii din Oradea si al unui azil de batrani din comuna bihoreana Ciutelec. Potrivit unor surse, salariatii Wild Boar au depus mistretii vanati in camerele frigorifice fara a-i eviscera in prealabil, fapt care a determinat alterarea intregii cantitati de carne. La ultima partida de vanatoare de la Balc, unde Ion Tiriac a invitat 42 de personalitati din lumea afacerilor, politicii si sportului, din tara si din strainatate, au fost impuscati peste 160 de mistreti. (Mediafax)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.