Liderul din Liga I a inceput cu o infrangere turneul portughez, scor 0-1 cu Vitoria Guimaraes (liga a II-a), intr-un meci disputat duminica seara. Unicul gol al partidei a fost marcat de Bacari, in minutul 72. Dupa gol, doar interventiile lui Mata
Liderul din Liga I a inceput cu o infrangere turneul portughez, scor 0-1 cu Vitoria Guimaraes (liga a II-a), intr-un meci disputat duminica seara. Unicul gol al partidei a fost marcat de Bacari, in minutul 72. Dupa gol, doar interventiile lui Matache au salvat Dinamo de la un rezultat rusinos. Matache a salvat doua goluri gata facute in minutele 79 si 90, ultima oara dupa o faza unu la unu cu un atacant portughez.
Mircea Rednic i-a folosit in prima repriza pe Romanovs - Blay, Moti, St. Radu, Pulhac - Ropotan - Ad. Cristea, C. Munteanu, Balace - Cl. Niculescu, Danciulescu, iar in partea secunda Dinamo a evoluat cu Matache - Homei, L. Goian, Smirnovs, Pulhac - Margaritescu - Ad. Cristea, C. Munteanu (58 Mendy), Balace - D. Serban, Danciulescu (73 L. Ganea). Ze Kalanga si Vranjkovic au fost menajati, la fel ca si rusul But, aflat in probe. Dinamo va sustine urmatorul meci astazi, cu Lokomotiv Moscova. In Portugalia, Dinamo va mai intalni pe Academica Coimbra (25 ianuarie), Uniao Leiria (30 ianuarie) si Rio Maior (1 februarie). Rednic a apreciat ca partida amicala cu Vitoria Guimaraes a reprezentat un test util in vederea dublei manse cu Benfica Lisabona, din 16-imile de finala ale Cupei UEFA, informeaza cotidianul portughez "O Jogo". "Mi-a placut daruirea echipei, iar jocul a fost un test util in vederea meciului cu Benfica. A fost un antrenament bun, dar echipa mea era obosita dupa calatorie. In ceea ce priveste rezultatul, nu am avut noroc", a spus Rednic. "O Jogo" scrie ca Rednic a fost impiedicat de un oficial al clubului (n.r. - sursa citata nu precizeaza despre ce club este vorba) sa intre in sala de conferinte pentru a oferi declaratii reprezentantilor mass-media, dupa meciul cu Vitoria Guimaraes.
Totusi, Rednic a facut unele consideratii scurte in timp ce se pregatea sa urce in autocarul echipei Dinamo. "O Jogo" mai noteaza ca Dinamo a fost mai buna in prima repriza, dar sufera in ceea ce priveste pregatirea fizica. "Romanii au aratat ca stiu ce vor, au aratat insuficiente la nivel fizic, dar aceasta ar putea fi o alarma falsa, mai ales ca mai sunt aproape trei saptamani pana la meciul cu Benfica. Desi nu si-au creat mari situatii de gol, romanii au dominat in prima repriza, insa a doua parte a fost total diferita si Vitoria a meritat victoria", scrie "O Jogo", care sustine ca Dinamo are un atac periculos: "Cuplul de atac, format din Danciulescu si Niculescu, a aratat o disponibilitate enorma, dar care a avut de suferit din lipsa prospetimii fizice". "O Jogo" l-a remarcat si pe Catalin Munteanu, precizand ca toate actiunile ofensive trec "prin picioarele sale". "Sa nu se creada ca strategul echipei romane se consuma cu curse inutile. Mingea primita este imediat pasata ivariabil spre cel mai bun loc sau pentru un coleg liber de marcaj. Benfica trebuie sa fie foarte atenta la el", a notat "O Jogo", care ii mai lauda pe Ropotan, Ad. Cristea si Blay.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.