Sustinuti frenetic de 2500 de spectatori care au umplut pana la refuz tribunele Salii Sporturilor din Constanta, handbalistii romani au inceput in forta ultima intalnire din preliminarii, dar au cedat inexplicabil initiativa spre mijlocul primei repr
Sustinuti frenetic de 2500 de spectatori care au umplut pana la refuz tribunele Salii Sporturilor din Constanta, handbalistii romani au inceput in forta ultima intalnire din preliminarii, dar au cedat inexplicabil initiativa spre mijlocul primei reprize si s-au trezit condusi de oaspeti cu un incredibil 14-11! Mobilizati de antrenorii Lucian Rasnita si Nicolae Munteanu, dar si de "cerberul" Rudi Stanescu, tricolorii si-au revenit in finalul reprizei si au intrat la vestiare cu un avantaj fragil de un gol. La reluare, echilibrul a continuat cateva minute, dupa care echipa noastra s-a dezlantuit si a inceput sa faca spectacol, spre bucuria fanilor si a numeroaselor personalitati sportive din tribune, in frunte cu presedintele ANS, Octavian Belu, care a apreciat evolutiile tunarilor Laurentiu Toma (10), Adrian Petrea (7) si Sandu Iacob (6). "Este foarte important ca am castigat si am terminat pe prima pozitie. Mai avem foarte mult de munca si nu trebuie sa ne entuziasmam. Ne asteapta meciuri grele in baraj. Azi, am avut valoare si maturitate si acest lucru a facut diferenta", a spus Rasnita, adaugand ca in barajul european mai toate echipele sunt apropiate valoric. De mentionat ca Romania a terminat pe prima pozitie in clasamentul grupei a III-a, cu punctaj maxim, fiind urmata de Letonia, care a obtinut de asemenea calificarea in barajul programat sa se desfasoare in luna iunie.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.