Plin de efuziune fata de PNTCD a fost liberalul Crin Antonescu. "Cu taranistii nu suntem in relatii, cu taranistii sunt frate", a decretat seful deputatilor PNL. A urmat un atac direct la adresa democratilor, lansat de vicepresedintele PNL Ludovic Or
Plin de efuziune fata de PNTCD a fost liberalul Crin Antonescu. "Cu taranistii nu suntem in relatii, cu taranistii sunt frate", a decretat seful deputatilor PNL. A urmat un atac direct la adresa democratilor, lansat de vicepresedintele PNL Ludovic Orban (foto). Acesta le-a cerut taranistilor sa nu se lase confiscati de PD ("jumatate din FSN"), dupa modelul PSD ("cealalta jumatate a FSN") care a confiscat marca PSDR. "Ramaneti pe picioarele voastre si fiti convinsi ca drumurile noastre se vor uni din nou intr-un viitor nu foarte indepartat", le-a mai spus Orban membrilor PNTCD. La randul sau, vicepresedintele democratilor Sorin Frunzaverde a anuntat inflacarat ca PD doreste sa colaboreze "acum" cu PNTCD, pentru ca ambele partide fac parte din aceeasi familie politica. "PD doreste acum, in prezent, sa colaboreze cu PNTCD, impreuna, pentru viitor", le-a spus Frunzaverde delegatilor taranisti. In replica la afirmatiile liderilor PNL si PD, fostul lider al PNTCD Gheorghe Ciuhandu a anuntat ca taranistii nu au avut pana acum "discutii serioase" cu PD, dar ca ar fi necesara o colaborare cu PNL. (C.E.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.