Potrivit unor surse democrate, liderii PD au avut dispute aprinse aseara pe tema unei posibile iesiri de la guvernare a partidului sau a mentinerii in alianta pana la alegerile pentru Parlamentul European. De altfel, democratii vor relua aceasta tema
Potrivit unor surse democrate, liderii PD au avut dispute aprinse aseara pe tema unei posibile iesiri de la guvernare a partidului sau a mentinerii in alianta pana la alegerile pentru Parlamentul European. De altfel, democratii vor relua aceasta tema astazi, la Palatul Parlamentului, in sedinta Colegiului Director. In acest moment, partidul este impartit in doua tabere in privinta posibilei iesiri de la guvernare. Una dintre tabere sustine cu tarie despartirea de liberali, mai ales ca aceasta a fost una dintre dorintele exprese ale presedintelui Traian Basescu. O varianta intermediara ar fi ruperea protocolului incheiat cu liberalii. In partid insa, ruperea Aliantei este vazuta ca determinand, in esenta, tot iesirea de la guvernare. Cealalta parte a PD considera ca un astfel de gest radical ar lasa mana libera PNL la guvernare, astfel ca democratii ar pierde doua dintre cele mai importante ministere, Justitia si Internele. Pe de alta parte, Emil Boc a dezmintit, sambata, informatiile din presa potrivit carora Traian Basescu ar fi cerut PD sa iasa de la guvernare, iar liderii partidului ar fi respins ideea. (R.A.; C.E.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.