In lumea noastra, in care domneste o trista neglijare a culturii, mai ales de catre cei ce gestioneaza bani multi, iata ca luni, in timp ce leul continua sa se aprecieze, a avut loc un eveniment cultural deosebit, realizat de BNR. Dl Mugur Isarescu,
In lumea noastra, in care domneste o trista neglijare a culturii, mai ales de catre cei ce gestioneaza bani multi, iata ca luni, in timp ce leul continua sa se aprecieze, a avut loc un eveniment cultural deosebit, realizat de BNR. Dl Mugur Isarescu, impreuna cu echipa sa, a organizat in somptuoasele sali ale institutiei lor, cu prilejul lansarii unor medalii-monezi comemorative din aur, argint si arama, un simpozion dedicat domnitorului Dimitrie Cantemir, cel mai cult si mai european voievod din istoria noastra. Este un exemplu al implicarii marii finante in promovarea culturii, care ar fi bine sa fie urmat si de altii, caci gestionarea si incurajarea culturii nu trebuie sa fie monopolul statului.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.