Bazinul Floreasca s-a dovedit neincapator la traditionalul derby al Superligii de polo, dubla mansa dintre Dinamo si Steaua adunand in tribune cateva sute de fani. Din pacate, spectacolul a avut de suferit in ambele meciuri, nervozitatea si mai ales
Bazinul Floreasca s-a dovedit neincapator la traditionalul derby al Superligii de polo, dubla mansa dintre Dinamo si Steaua adunand in tribune cateva sute de fani. Din pacate, spectacolul a avut de suferit in ambele meciuri, nervozitatea si mai ales emotiile punandu-si amprenta pe evolutiile rivalelor. Mai motivati decat rivalii din Ghencea, elevii antrenorului Liviu Raducanu au reusit, sambata, sa-si treaca in cont succesul, dupa ce Edi Andrei-Dina a inscris din lovitura de penalitate in ultimele secunde si a stabilit scorul final: 8-7. Ieri, militarii au schimbat "macazul" si s-au distantat rapid pe tabela pana la 7-4, dar Juravle, Maric si Musat s-au trezit la timp si au egalat situatia intr-un final incendiar: 7-7. In aceeasi etapa, CSM Oradea a dominat clar dubla cu Rapid, echipa pregatita de Gordan obtinand victoria in prima zi, cu 8-6, pentru ca, ieri, sa obtina doar un egal, 7-7, dupa ce a condus ostilitatile la trei goluri diferenta. Astfel, CSM Oradea se mentine lider in topul intern, cu 38 p, in vreme ce Dinamo a urcat pe pozitia secunda, cu 35 p, iar Steaua a ajuns pe locul trei, cu 34 p. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.