Dinamo a reusit sambata sa plece in turneul de pregatire din Portugalia abia din a doua incercare, fiindca prima aeronava in care s-au imbarcat, care trebuia sa plece din Romania la ora 6,20, a avut probleme tehnice care au impiedicat decolarea. Dupa
Dinamo a reusit sambata sa plece in turneul de pregatire din Portugalia abia din a doua incercare, fiindca prima aeronava in care s-au imbarcat, care trebuia sa plece din Romania la ora 6,20, a avut probleme tehnice care au impiedicat decolarea. Dupa 40 de minute de stat in avion, dinamovistii au fost dati jos, iar cand antrenorul Mircea Rednic intentiona sa comande revenirea la Saftica s-a gasit un avion care a plecat spre Lisabona la ora 9. Dupa 12 ore, "cainii" au ajuns cu bine la Lisabona, iar Claudiu Niculescu (foto) chiar a gasit puterea sa dea declaratii despre "dubla" cu Benfica, de la mijlocul lunii viitoare, din saisprezecimile de finala ale Cupei UEFA. "Cred ca nu este imposibil sa trecem de Benfica. Am facut parte dintr-o grupa grea, dar am fost superiori adversarilor nostri si am reusit sa ne calificam", a fost citat atacantul dinamovist de presa portugheza, el apreciind ca Dinamo porneste cu sansa a doua de calificare, din cauza experientei continentale superioare a lusitanilor. In cadrul stagiului de pregatire de la Rio Maior, Dinamo va sustine cinci meciuri amicale, primul, cu Vitoria Guimaraes, fiind programat chiar aseara. Ceilalti adversari ai "canilor" sunt Lokomotiv Moscova (23 ianuarie), Academica Coimbra (25 ianuarie), Uniao Leiria (30 ianuarie) si Rio Maior (1 februarie). (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.