Fundasul Razvan Rat a marcat un gol in meciul pe care Sahtar Donetk, l-a castigat joi cu scorul de 5-4 in favoarea danezilor de la Brondby IF, in cadrul turneului de la Maspalomas, informeaza presa spaniola. Rat a marcat in minutul 45, la scorul de 3
Fundasul Razvan Rat a marcat un gol in meciul pe care Sahtar Donetk, l-a castigat joi cu scorul de 5-4 in favoarea danezilor de la Brondby IF, in cadrul turneului de la Maspalomas, informeaza presa spaniola. Rat a marcat in minutul 45, la scorul de 3-2 pentru Sahtior. Atacantul Ciprian Marica nu a evoluat pentru echipa lui Mircea Lucescu. Celelalte goluri ale ucrainenilor au fost marcate de Lewandowski 37, Brandao 42, Jadson 46 si Vorobei 74. "Intotdeauna incepem prost in primele meciuri ale perioadei de pregatire. Dupa cum stiti, exista automobile Diesel. Au nevoie sa fie incalzite dupa o pauza de iarna, dar cand incep sa functioneze la capacitate maxima, se transforma in tancuri, americane sau sovietice, nu conteaza. Sahtar s-a transformat intr-un tanc in meciul cu Brondby dupa ce a primit doua goluri. Inainte de asta, am dormit", a spus internationalul roman, desemnat de Mircea Lucescu drept "omul meciului". (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.