Chiar daca echipa noastra s-a impus in Letonia in runda trecuta si porneste ca mare favorita in partida de maine, antrenorul principal Lucian Rasnita a declarat ieri, in cadrul unei conferinte de presa, ca pentru el si jucatori campania de calificare
Chiar daca echipa noastra s-a impus in Letonia in runda trecuta si porneste ca mare favorita in partida de maine, antrenorul principal Lucian Rasnita a declarat ieri, in cadrul unei conferinte de presa, ca pentru el si jucatori campania de calificare nu s-a incheiat. "Campania de calificare nu s-a incheiat inca. Meciul retur cu Letonia este la fel de important ca si celelalte cinci. Sper sa ramanem cu picioarele pe pamant si sa nu consideram ca am realizat performante deosebite. Ne putem bucura cu adevarat abia dupa meciul de duminica", a spus Rasnita, adaugand ca singurul adversar puternic pentru elevii sai este chiar echipa Romaniei. "Pentru mine nu conteaza daca vom intalni, in play-off-ul Euro 2008, Islanda, Ungaria, Cehia sau Muntenegru, ar fi cam acelasi lucru. Cel mai puternic adversar al Romaniei va fi chiar echipa Romaniei", a concluzionat Rasnita, precizand ca pentru meciurile din barajul continental are nevoie de cel putin o saptamana de pregatire, in care sa testeze si forta de joc a "tricolorilor". "In caz contrar, orice formatie ne poate pune probleme", a mai spus antrenorul nationalei. Revenind la ultima disputa cu Letonia, tehnicianul a anuntat ca Viorel Mazilu si Laurentiu Toma sunt in continuare incerti, dar spera intr-o recuperare miraculoasa pana la ora meciului transmis in direct de TV Sport. Totodata, organizatorii au anuntat ca intrarea este libera, din dorinta de a avea un public cat mai numeros, in tribune fiind asteptati sa soseasca si numeroase personalitati ale sportului autohton, in frunte cu presedintele ANS, Octavian Belu.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.