"Nu avem nici un secret in fata celor de la Benfica. Nu ne e teama de spioni, de ce sa ne fie teama? Chiar daca mergeam in alta parte sa ne pregatim tot trimiteau pe cineva dupa noi sa ne urmareasca. O sa vedem si noi cateva dintre meciurile lor pe v
"Nu avem nici un secret in fata celor de la Benfica. Nu ne e teama de spioni, de ce sa ne fie teama? Chiar daca mergeam in alta parte sa ne pregatim tot trimiteau pe cineva dupa noi sa ne urmareasca. O sa vedem si noi cateva dintre meciurile lor pe viu. Rednic i-a vazut deja si cred ca avem timp sa-i cunoastem si noi destul de bine", a declarat atacantul dinamovist. La randul sau, Catalin Munteanu considera ca in orice parte a Europei ar fi mers sa se pregateasca, Dinamo tot ar fi fost "spionata" de portughezi. "Va fi un turneu benefic, avand in vedere ca vom intalni Benfica in Cupa UEFA. E foarte bine pentru ca ne vom acomoda si cu clima, si cu fotbalul portughez, pentru ca vom juca cu echipe cu acelasi stil ca al Benficai. Chiar daca mergeam in alta parte pentru pregatire si nu in Portugalia, eu cred ca, ajutati de tehnologia din vremurile de astazi, tot ne spionau. In orice parte a Europei", a spus Munteanu. Ionel Danciulescu a fost foarte multumit ca nu a mai efectuat testul de efort pe bicicleta medicinala. "E binevenita aceasta vizita medicala, pentru a vedea si noi in ce stadiu ne aflam. Nu am mai facut nici testul cu bicicleta. Alergarea am facut-o pe banda si a fost mult mai usor pentru ca venim dupa 10 zile de pregatire. Turneul din Portugalia cred ca va fi binevenit pentru noi, avand in vedere faptul ca vom intalni echipe cu stil de joc apropiat celor de la Benfica. Insa cel mai important e ca la ora jocului sa fim mai buni decat Benfica", este de parere atacantul dinamovist. Mijlocasul Andrei Margaritescu considera ca antrenamentele sunt mai grele decat testele de la vizita medicala: "Nu e mai greu decat la antrenamente, acolo e mult mai greu. Si mai ales perioada asta, care e foarte grea pentru toti fotbalistii". (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.