Oficialul din Stefan cel Mare nu este adeptul medicamentatiei sofisticate de azi.

Administratorul delegat al lui Dinamo, Cornel Dinu, se afla pe banca tehnica atunci cind Foresta Suceava, coordonata tactic de „Magiun" Barbu, a reusit unul dintre cele mai surprinzatoare intoarceri de rezultat din istoria fotbalului romanesc, 4-5 pentru oaspeti de la 4-0 pentru gazde. Dupa ani, a ramas fidel variantei sofisticate a alimentului cu care s-a hranit tactic invingatorul sau. Intrebat despre temerile sale legate de meciul cu Benfica, Dinu a spus ca ar fi bine sa nu fie jucatori accidentati, aducind elogii pregatirii de odinioara: „Exista o anumita uzura. Probabil ca gena noastra era mai rezistenta decit cea de azi. Noi paream mai caliti pe atunci, chiar daca plecam de la marmelada si nu de la medicamentatia si mincarurile sofisticate din ziua de azi." Oficialul dinamovist s-a declarat multumit ca sortii i-au harazit o echipa latina in Cupa UEFA, al carei joc este mai usor de contracarat.

Dinu a primit in dar un Audi „destept"

Dupa ce Rednic primise de la club un Audi Q7, Dinu s-a urcat ieri la volanul unui Audi allroad, despre care a declarat ca este „un autovehicul mult prea destept", dat fiind ca este atehnic, fapt vizibil si in faulturile pe care le facea atunci cind marca atacantii adversi.

Golgheterul Claudiu Niculescu a declarat, la rindul sau, ca nu exista secrete pe care sa le ascunda de Benfica in turneul din Portugalia, in timp ce Catalin Munteanu, care prefera antrenamentele consultatiilor, e convins ca si daca s-ar fi ales alta locatie finalitatea era aceeasi in ceea ce priveste documentarea adversarilor.

Danciulescu s-a declarat fericit ca a scapat de testul de efort pe bicicleta medicinala, testul cel mai urit de fotbalisti la aceste controale, in timp ce Margaritescu prefera suetele cu asistentele biciuirilor verbale de la antrenamente.

Cinci amicale in Portugalia

Lotul dinamovist va pleca in aceasta dimineata la Rio Maior, unde va efectua un stagiu de pregatire pina in 3 februarie. In cadrul acestui turneu, Dinamo va sustine cinci meciuri amicale, cu Vitoria Guimaraes (21 ianuarie ), Lokomotiv Moscova (23 ianuarie), Academica Coimbra (25 ianuarie), Uniao Leiria (30 ianuarie) si Rio Maior (1 februarie), prima mansa cu Benfica din Cupa UEFA fiind programata pe 14 februarie, la Lisabona.