Forumul World Economic de la Davos aduna bloggeri, clipuri video, fotografii si articole intr-o discutie despre mersul lumii.

Platforma online a World Economic Forum, Davos Conversation, a lansat un agregator, program care actualizeaza constant lista de bloguri pentru a extinde discutiile agendei globale pe paginile platformei, anunta NewsIn. Intilnirea din orasul elvetian implica liderii mondiali in parteneriate cu impact asupra planurilor globale, regionale si industriale. Site-ul a devenit accesibil in aceste zile la adresa www.weforum.org/davosconversation si doreste sa incurajeze cit mai multe persoane sa participe in schimbul global de informatii.

O lume de economisti

„Unul dintre cele mai grozave aspecte ale blogosferei este ca ofera oricarei persoane care are un modem si o tastatura un loc la masa celor puternici", declara Arianna Huffington, editor in cadrul Huffington Post.com, unul dintre partenerii media ai proiectului. Alaturi de Huffington Post.com, BBC, sectiunea „Comment is Free" a cotidianului „The Guardian" si Buzzmachine si-au invitat si ei cititorii sa inregistreze si sa trimita intrebari si comentarii video participantilor. „Apreciez Forumul pentru deschiderea pe care o ofera bloggerilor si cititorilor catre cele mai exclusiviste intilniri. Milioane de oameni vor avea ocazia nu numai sa afle ce se intimpla la intilnire dar, de asemenea, sa inte-ractioneze cu participantii si sa ia parte la conversatie", incheie Arianna Huffington. (C.P.)