Directorul executiv al lui "Poli" Timisoara, Gheorghe Chivorchian, a declarat ca FC National ar fi trebuit retrogradata la finalul sezonului trecut, pentru ca i-ar fi folosit ilegal pe John Wayne Srhoj si Abiodun Agunbiade. "Conform actelor existente
Directorul executiv al lui "Poli" Timisoara, Gheorghe Chivorchian, a declarat ca FC National ar fi trebuit retrogradata la finalul sezonului trecut, pentru ca i-ar fi folosit ilegal pe John Wayne Srhoj si Abiodun Agunbiade. "Conform actelor existente, cei doi nu au niciun fel de raport sportiv sau de munca cu FC National. Afirm in perfecta cunostinta de cauza ca FC National i-a folosit in retur fara drept de joc si, daca FRF s-ar fi sesizat, FC National ar fi trebuit retrogradata", a spus Chivorchian. Reactia acestuia a venit dupa ce presedintele lui FC National, Constantin Iacov, a acuzat FRF si Timisoara ca incalca deciziile CAF, care a decis ca Srhoj si Abiodun apartin gruparii "bancare". "Srhoj si Abiodun, legitimati la FC National, au inceput pregatirea de iarna impreuna cu Timisoara, continuand seria abaterilor nesanctionate de FRF. Cu toate ca la aceasta data exista hotarari definitive, irevocabile si executorii ale comisiilor cu atributii jurisdictionale ale FRF, aceste hotarari sunt ignorate de conducerea si oficialii FRF, de cei ai clubului din Timisoara, precum si de jucatori, acestia refuzand sa le puna in aplicare", sustine Iacov. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.