Principala preocupare a sotiei lui David Beckham, Victoria, dupa oficializarea transferului la Los Angeles Galaxy a fost sa gaseasca o noua casa in Statele Unite ale Americii. Iar fosta membra a trupei Spice Girls nu a dus lipsa de oferte. Megastarul
Principala preocupare a sotiei lui David Beckham, Victoria, dupa oficializarea transferului la Los Angeles Galaxy a fost sa gaseasca o noua casa in Statele Unite ale Americii. Iar fosta membra a trupei Spice Girls nu a dus lipsa de oferte. Megastarul Michael Jackson s-a oferit

sa-i vinda impunatorul ranch Neverland, insa sotia fotbalistului britanic l-a refuzat, pe motiv ca stabilimentul este situat departe de sediul noului club al lui Beckham, la trei ore de mers cu masina. In schimb, Victoriei i-a atras atentia fosta vila a lui Lionel Richie din Hollywood, evaluata la 15 milioane de dolari, pe care a refuzat-o pentru ca are doar patru dormitoare.

Nedecisa inca, sotia lui Beckham nu mai are prea mult timp la dispozitie, intrucit a crescut posibilitatea ca jucatorul britanic sa ajunga in America mai devreme decit isi propusese. (F.D.)


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.