Presedintele FRF a declarat in urma cu trei zile, intr-un interviu pentru "Cotidianul", ca va sprijini pe Timisoara lui Iancu sa-si recapete palmaresul istoric. "E normal sa sprijin un club care s-a nascut langa Politehnica sa isi recapete palmaresul
Presedintele FRF a declarat in urma cu trei zile, intr-un interviu pentru "Cotidianul", ca va sprijini pe Timisoara lui Iancu sa-si recapete palmaresul istoric. "E normal sa sprijin un club care s-a nascut langa Politehnica sa isi recapete palmaresul. Realizarile din timp sunt ale unor intregi generatii, nu ale unui om. Am sustinut clubul pentru ca au aparut date noi in acest proces si e normal ca ele sa fie luate in calcul", a declarat Sandu (foto) pentru "Cotidianul".
Ieri, Gheorghe Chivorchian, directorul executiv al lui "Poli" Timisoara, a confirmat faptul ca gruparea de pe Bega pregateste redeschiderea cazului. "Am descoperit doua probe care vor fi decisive in rezolvarea acestui caz. Deocamdata, ele sunt studiate de avocatii clubului, dupa care vom depune un memoriu la Curtea de Arbitraj pentru Fotbal a FRF", a declarat Chivorchian. Acesta a precizat ca FRF nu poate fi sanctionata de catre FIFA, deoarece cazul nu este incheiat. "Zambon a castigat la TAS pentru ca noi nu am avut la acel moment toate probele depuse la dosar. Sunt increzator insa ca vom avea castig de cauza la FRF, dupa care, probabil, vom ajunge din nou la Lausanne", a mai spus Chivorchian. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.