Aniversarea lui Cristi Borcea si revenirea lui Lobont in poarta lui Dinamo au fost evenimentele centrale ieri in "Groapa", iar echipa lui Rednic le-a celebrat cu o victorie cu 4-1 in amicalul cu Dunarea Giurgiu. Toata lumea a avut numai felicitari pe
Aniversarea lui Cristi Borcea si revenirea lui Lobont in poarta lui Dinamo au fost evenimentele centrale ieri in "Groapa", iar echipa lui Rednic le-a celebrat cu o victorie cu 4-1 in amicalul cu Dunarea Giurgiu. Toata lumea a avut numai felicitari pentru Borcea, care are 37 de ani, dintre care ultimii 11 petrecuti la clubul din Stefan cel Mare.
A inceput ca "secretara" si carator de palton al lui Cornel Dinu, a urcat treapta cu treapta, a inceput sa bage si bani, iar astazi este un actionar care isi vopseste parul
in culorile clubului, danseaza in tribuna oficiala si sare pe garduri alaturi de suporteri.
"Cadoul pentru Borcea e secret. Nu e voluminos pentru ca valorile nu trebuie sa fie voluminoase. Asa ii duc doi saci de paie, ii acopar frumos, ii pun o funda alb-rosie si asta e", a explicat Vasile Turcu, un alt actionar al dinamovistilor. "Ii doresc sa fie sanatos, sa aiba o echipa frumoasa. E o mare realizare pentru Dinamo cuplul Mircea Rednic - Cristi Borcea, cel mai bun din Romania. Ii doresc sa aiba putere de munca sa duca pe Dinamo pe inalte culmi! E un baiat ambitios si ce isi pune in gand realizeaza. Am mare incredere in el si sper ca si copiii nostri sa faca un cuplu de conducatori. Pentru ca familia dinamovista sa ramana pe viata", a mai spus Turcu. Actionarul dinamovist a salutat si ultima lovitura a lui Borcea, sosirea lui Lobont la Dinamo. "Eu spun ca avem un lot foarte valoros si avem concurenta pe toate posturile. Lobont e sef de orchestra, dirijeaza apararea si ne da siguranta. Daca va fi cazul, Rednic va solicita jucatori in continuare, dar nu raspund eu de acest lucru, Borcea raspunde de tezaur", a spus Turcu. Altfel, Rednic s-a declarat multumit dupa primul amical al echipei sale in acest an, mai putin de jucatorii veniti in probe. "A fost un antrenament foarte bun. Am avut la dispozitie aproape toti jucatorii, mai putin Vranjkovic, care are o entorsa si nu am vrut sa risc, si Ze Kalanga, care a venit acum in tara si trebuie sa inceapa antrenamentul de recuperare. Nu pot sa-mi fac o parere despre jucatorii in probe, sa-i judec dupa 60 de minute. Cred ca o sa-i luam in Portugalia si apoi vom decide. Dar nu cred ca sunt jucatorii pe care ii vrem noi. Nu pot sa pun punct acum achizitiilor, cand mai am inca o luna la dispozitie. Pana acum sunt multumit de achizitiile facute, dar daca vom mai lua jucatori ii vom lua pe unii care sunt titulari in echipele lor nationale. Nu mai luam jucatori cu care sa ne completam lotul. Daca ni se va ivi ocazia sa mai luam jucatori buni, asa cum s-a intamplat cu Lobont, nu ne vom da la o parte", a declarat Rednic. Antrenorul dinamovist a inceput meciul cu Dunarea, care s-a jucat pe durata a doua reprize de cate 60 de minute, in formula Lobont (Romanovs) - Homei, Smirnovs, St. Radu, Balace - Ad. Cristea, D. Serban, Margaritescu, C. Munteanu - Cl. Niculescu, L. Ganea.
In ultimele 60 de minute, Rednic a folosit urmatorii jucatori: Romanovs (Matache) - Goian, Cho, Moti, Pulhac - Blay, Ropotan, Alexe, Musat - Danciulescu - Tato (Mendy). Golurile dinamovistilor au fost marcate de Cl. Niculescu (2), Ad. Cristea si Danciulescu, in timp ce pentru giurgiuveni a inscis Ciocarlan. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.