Plecarea giulestenilor nu a fost lipsita de incidente, fiindca Razvan Lucescu a iesit din nou la rampa impotriva presei, pe care o acuza ca creeaza stari de tensiune intre jucatorii sai. Concret, antrenorul Rapidului s-a legat de niste declaratii ale
Plecarea giulestenilor nu a fost lipsita de incidente, fiindca Razvan Lucescu a iesit din nou la rampa impotriva presei, pe care o acuza ca creeaza stari de tensiune intre jucatorii sai. Concret, antrenorul Rapidului s-a legat de niste declaratii ale lui Marius Maldarasanu, care l-a pus la punct pe Ionel Ganea intr-un interviu acordat unui ziar de sport.
Noul atacant al Rapidului ii atacase tot prin intermediul presei pe Malda si pe Buga, apreciind ca acestia nu trebuie sa mai traiasca din amintiri, ci sa puna osul la treaba. Maldarasanu a replicat ca, la un eventual conflict, cei 20 de jucatori din lotul giulestean ar putea sa faca front comun impotriva lui Ganea. Razvan Lucescu a sustinut ieri ca ziarul respectiv a scos din context afirmatiile mijlocasului, care ar fi facut, de asemenea, o multime de aprecieri pozitive fata de Ganea. Un alt incident la plecarea spre Canare a fost legat de Nicolae Grigore, al carui pasaport a fost uitat la ProRapid si adus in mare viteza pentru a nu intarzia decolarea. In afara meciului cu Rosenborg, Rapidul va mai intalni in cantonamentul de la Maspalomas pe Brondby, vineri, de la ora 18, in cadrul unui patrulater la care mai participa si Sahtar Donetk, echipa antrenata de Mircea Lucescu, iar ultima partida de verificare este programata pe 22 sau pe 23 februarie, cu un adversar de liga inferioara care va fi "tocmit" la fata locului.
Antrenorul Razvan Lucescu va avea la dispozitie in turneul din Insulele Canare un lot format din 23 de jucatori: D. Coman, Edel, Marinescu - M. Constantin, Sapunaru, Maftei, I. Rada, Perja, Paun, Pistol, Badoi, E. Dica, Maldarasanu, N. Grigore, C. Lazar, I. Stancu, Griffiths, Tincu, Buga, Zicu, I. Ganea, Mazilu si V. Moldovan. Inca nerefacuti, Romeo Stancu si Lucian Burdujan au ramas acasa, urmand sa continue, la baza Pro Rapid, sub comanda preparatorului fizic Paolo Lotocknic, programul special de recuperare.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.