"Mai mult de 850 de milioane de oameni au telefoane mobile produse de Nokia. Nici o alta companie producatoare de bunuri electronice de larg consum nu a mai avut vreodata o astfel de baza de clienti", a declarat Olli-Pekka Kallasvuo, director executi
"Mai mult de 850 de milioane de oameni au telefoane mobile produse de Nokia. Nici o alta companie producatoare de bunuri electronice de larg consum nu a mai avut vreodata o astfel de baza de clienti", a declarat Olli-Pekka Kallasvuo, director executiv Nokia.
Potrivit datelor oferite de oficialii Nokia, compania a vandut anul trecut aproape 40 de milioane de telefoane multimedia. Aceste de terminale performante ofera, pe langa caracteristicile clasice alea unui telefon mobil, o serie de instrumente dedicate navigarii pe Internet, fosirii serviciilor de e-mail si vizualizarii de filme la o rezolutie din ce in ce mai mare. Piata telefoanelor multimedia a fost estimata la 90 de milioane de unitati in 2006 si se estimeaza ca va ajunge la 250 de milioane de unitati in 2008.
Producatorul finlandez a prezentat la targul produselor electronice de consum, organizat la Las Vegas, trei modele noi de telefoane multimedia din seria N (N76,N93i si N800 ) largind astfel oferta de terminale de top si incercand prin lansarea unui model ultra-subtire sa concureze cu Motorola, care domina la categoria telefoanelor subtiri.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.