Jucatorii Universitatii efectueaza trei antrenamente zilnic, au restrictie la telefon, joaca rummy cu portia si se culca la ora fixa.

Universitatea Craiova se afla de luni in cantonament la Baile Herculane. Chiar daca au declarat ca nu le este teama de munca, juvetii trebuie sa suporte regimul cazon impus de antrenorul Stefan Stoica, tehnician care, pe linga cele trei sedinte de pregatire zilnice, le-a pus anumite restrictii jucatorilor. Alb-albastrii nu au voie sa foloseasca telefoanele mobile dupa ora 22.30, cind se da stingerea. Pentru orice urgenta, dupa aceasta ora, juvetii pot lua legatura cu familiile prin receptie. In plus, Stoica le-a cerut fotbalistilor sa nu utilizeze mobilele decit in camere, cel care va fi vazut vorbind la celular pe holul hotelului urmind sa fie sanctionat. Obisnuiti sa stea ore in sir la masa, pentru a juca table sau rummy, oltenii si-au vazut date planurile peste cap dupa ce „Mourinho" i-a anuntat ca au voie sa invirta pietrele maximum 30 de minute pe zi. „Numai daca impui anumite reguli poti sa faci treaba buna. Mi se par normale astfel de decizii, pentru ca aici am venit la munca, nu la odihna", a explicat Stoica. Juvetii vor avea insa prilejul sa-si dovedeasca talentul duminica, in fata celor de la Minerul Lupeni, primul partener de amicale din acest an. Apoi, Universitatea va intilni marti, in ultima zi de cantonament, divizionara B, CFR Timisoara.

Are Woobay probleme cu inima? Surse bine informate din fotbalul cipriot sustin ca ar fi posibil ca unul dintre cele mai scumpe transferuri din istoria Universitatii Craiova sa fie unul cu probleme. Julius Woobay, 22 de ani, din Sierra Leone, ar avea probleme cu inima, dar informatia nu a fost confirmata de rezultatele de la ultimele analize medicale efectuate la Craiova, doctorul Stamatescu sustinind ca sint doar zvonuri fara acoperire. Woobay a fost transferat de la Nea Salamina contra sumei de 450.000 de euro si va avea la Universitatea un salariu anual de 200.000 de dolari. (O.D.)