Grigore Sichitiu (foto), directorul executiv al Rapidului, a declarat ieri ca transferul lui Vlatko Grozdanovski de la Omonia Nicosia in Giulesti nu se va mai perfecta. Oficialul rapidist a oferit o explicatie bizara: "Am vrut sa dam bani peste clauz
Grigore Sichitiu (foto), directorul executiv al Rapidului, a declarat ieri ca transferul lui Vlatko Grozdanovski de la Omonia Nicosia in Giulesti nu se va mai perfecta. Oficialul rapidist a oferit o explicatie bizara: "Am vrut sa dam bani peste clauza de reziliere de 250.000 de euro, in dorinta de a-l avea. Au cerut insa toti banii o data si inainte de controlul medical. Mai mult, doreau sa faca vizita medicala in Cipru, ceea ce era de neacceptat. Peste tot jucatorii fac controlul medical in tara de unde este clubul unde vor sa ajunga. Din aceasta cauza a picat transferul. Suntem prevazatori, un control in tara noastra are responsabilitatea institutului care da viza. Transferul a cazut definitiv, pentru ca am transmis ca daca nu se prezinta la vizita medicala in aceasta dimineata, sa nu mai vina. Suntem dezamagiti, era un jucator care se putea incadra in echipa", a spus Sichitiu. Este curios ca Rapid ar fi oferit niste bani peste clauza de reziliere, in conditiile in care jucatorii care au astfel de adnotari in contract sunt transferati fara acordul clubului de care apartin. Mai mult, Sichitiu a aruncat sageti spre Steaua, care l-a cumparat pe portarul brazilian Andrey, iar acesta s-a accidentat la primul antrenament in Ghencea: "Aviz celor care au facut un transfer in aceasta iarna". (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.