Pe 15 ianuarie, la Conservatorul Regal din Bruxelles a avut loc un Concert de Gala organizat de Ambasadele Romaniei si Bulgariei in Regatul Belgiei dedicat aderarii celor doua tari la Uniunea Europeana. Concertul a fost sustinut de violonista romanca
Pe 15 ianuarie, la Conservatorul Regal din Bruxelles a avut loc un Concert de Gala organizat de Ambasadele Romaniei si Bulgariei in Regatul Belgiei dedicat aderarii celor doua tari la Uniunea Europeana. Concertul a fost sustinut de violonista romanca Mihaela Martin si de pianista bulgara Plamena Mangova. Din repertoriu au facut parte lucrari de Enescu, Brahms, Liszt, Schubert si Vladigerov. La eveniment au fost prezenti peste 800 de invitati, personalitati europene si belgiene de prim rang, ambasadorii la Bruxelles ai tarilor membre UE si NATO, alti membri ai corpului diplomatic. In dschiderea concertului ambasadorul Romaniei Ion Jinga a subliniat importanta istorica a momentului aderarii tarii noastre la Uniunea Europeana. (D.C)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.