In ziarul ZIUA de luni, 15 ianuarie 2007, s-a publicat pe prima pagina un articol intitulat "Dubla rocada in cinematografie", in care se arata ca "Adrian Sarbu a vandut unei firme americane 80% din actiunile detinute la Studiourile MediaPro". Afirmat
In ziarul ZIUA de luni, 15 ianuarie 2007, s-a publicat pe prima pagina un articol intitulat "Dubla rocada in cinematografie", in care se arata ca "Adrian Sarbu a vandut unei firme americane 80% din actiunile detinute la Studiourile MediaPro". Afirmatia este complet neadevarata. Studiourile MediaPro - cea mai mare capacitate de productie de cinema si televiziune din Romania si Europa de Est - sunt detinute in majoritate de compania MediaPro. Compania MediaPro este detinuta de Adrian Sarbu 90% si Central European Media 10%. Conform principiilor jurnalistice si din necesitatea de a nu induce in eroare cititorii ziarului ZIUA, va solicitam publicarea informatiilor corecte privind actionariatul Studiourilor MediaPro.
Va multumesc,
Silviu Viju, C.E.O., MediaPro Studios
Nota redactiei: Cel mai mare dintre cele opt platouri ale Castel Film are 3600 mp, fiind totodata si cel mai mare din Europa; al doilea ca suprafata masoara 2100 mp. In cazul MediaPro, primele doua platouri ale sale au 2600 mp, respectiv 1800 mp.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.