La trei zile dupa ce a confirmat, cu jumatate de glas, povestea cu biletul aruncat pe piata de fosta sa consiliera Elena Udrea, biletul buclucas e de negasit in arhiva de la Cotroceni.

Surse din apropierea Palatului Cotroceni sustin ca biletul cel mai cautat din Rominia nu a fost gasit in arhivele Administratiei Prezidentiale. Potrivit surselor citate, sansele ca hirtiuta incriminatorie sa mai fie gasita scad pe masura ce trece timpul. Cert este ca Basescu continua sa taca, in timp ce toata lumea asteapta, in continuare, biletul.

„Nu avem nici un fel de informatii in afara de ceea ce a declarat presedintele vineri", ni s-a raspuns aseara sec din partea Biroului de presa al Presedintiei.

Daca Traian Basescu nu a raspuns provocarii lansate de „Cotidianul", cititorii nostri au facut-o. Astfel, pina la inchiderea editiei, aproape 120 de comentarii fusesera postate pe forumul editiei online a ziarului.

O parte dintre cititori se indoiesc de existenta biletului, unii ii iau apararea presedintelui, a Elenei Udrea sau pe a lui Tariceanu, in timp ce in comentarii cele trei personaje sint desfiintate.

maruca-(14-01-2007 23.36)

„Daca exista biletul, personal il consider pe premier cel putin fraier, ca sa nu spun mai mult. Nu pot sa cred ca se poate preta la asa ceva cind are asemenea relatii cu presedintele. Nu cred in existenta acestui biletel, e o intoxicare pentru prosti si, daca ma gindesc si cine a lansat fumigena, nu-mi mai trebuie nimic."

kalinin.prostescu.magareanu-(15-01-2007 12:26)

„Chiar daca Basescu nu a facut nici un singur lucru bun in toata cariera lui politica (ce gluma sinistra, fie si numai daca te gindesti ca este primul presedinte din lume care a condamnat oficial comunismul), cu siguranta se va revansa fata de electorat…"Cepeca-(15-01-2007 08.54)

„Biletul nu are nici o valoare, sub aspectul incriminarii, chiar in forma in care, sa spunem, Tariceanu ii solicita lui Basescu ca procurorii sa se mai astimpere in cazul Patriciu. Daca este asa, pornind de la ideea ca cei doi erau mai apropiati ca azi, inseamna ca Basescu i-a garantat lui Tariceanu si, probabil si altora, ca el are pirghiile necesare pentru a interveni asupra procurorilor. Altfel, interventia nu are nici o logica. Biletul nu putea opri procesul inceput impotriva lui Patriciu. Exista sau nu, biletul nu mai are relevanta. Este doar un act, printre multe altele, care ne arata un Basescu ipocrit, demagog."

siretescu-(15-01-2007 13.16)

„In Romania totul e posibil. Ca sa scape, Patriciu are nevoie de o interventie. Tragem concluzia ca la Parchetul General e nevoie de interventia presedintelui."

Idaho-(15-01-2007 12.33)

„re: Tronew ne spune ca biletelul a aparut deja si este aici: http://jeg.stuffo.info/view.php?ID=256. Este roz, intr-adevar!"