Rapid asteapta rezultatele controlului medical pe care Tiberiu Balan il va efectua in aceasta saptamana la Bologna pentru a decide daca il va oferta sau nu pe mijlocasul din Regie. Vasile Siman, patronul Sportului Studentesc, cere 800.000 de euro
Rapid asteapta rezultatele controlului medical pe care Tiberiu Balan il va efectua in aceasta saptamana la Bologna pentru a decide daca il va oferta sau nu pe mijlocasul din Regie. Vasile Siman, patronul Sportului Studentesc, cere 800.000 de euro pentru un transfer definitiv. In acest moment, Rapid mai are de platit 500.000 de euro catre "studenti" din transferurile lui C. Lazar si Mazilu.
Tiberiu Balan a declarat ca este pregatit pentru a trece in Giulesti, desi a lipsit de pe teren in ultimele luni din cauza unei accidentari. Mijlocasul de 26 de ani a fost detinut in co-proprietate de Rapid si Sportul, insa giulestenii au renuntat la partea lor in tranzactia legata de aducerea lui C. Lazar si Mazilu. Balan, care a fost operat la genunchiul drept, la menisc si ligamente, va efectua in cateva zile un control medical la Bologna si, daca totul va fi in regula, ar putea fi adus in Giulesti. Cei doi fosti colegi ai sai, C. Lazar si Mazilu, au declarat ieri ca il doresc pe Balan la Rapid. "M-as bucura foarte, foarte mult daca Balan ar veni aici. E un jucator extraordinar si mi-as dori sa refacem la Rapid trioul de aur de la Sportul, cu Mazilu si Balan. Nu pot insa sa pun o vorba buna pentru el aici. Eu nu prea vorbesc cu Copos, pentru ca sunt doar un angajat", a spus C. Lazar. In schimb, antrenorul Razvan Lucescu neaga orice tratative. "Nu am discutat cu nimeni despre Balan", a spus antrenorul giulestenilor. R. Lucescu a spus insa ca si-l doreste pe fostul capitan al Rapidului, fundasul Adrian Iencsi, pentru a acoperi plecarea lui N. Constantin. Iencsi se antreneaza de aproximativ doua luni cu giulestenii, fiind liber de contract dupa ce a plecat de la Spartak Moscova. De asemenea, R. Lucescu a mai spus ca macedoneanul Vlatko Grozdanovski nu a sosit la ora la care era programat si situatia sa este incerta. Fotbalistul de la Omonia era asteptat aseara in Bucuresti, in caz contrar Rapid urmand sa renunte la Grozdanovski. Altfel, Rapid pleaca astazi intr-un turneu de pregatire la Maspalomas (Insulele Canare), unde va participa la un patrulater alaturi de Rosenborg (17 ianuarie), Brondby (19 ianuarie) si Sahtar Donetk si unde va disputa si un amical cu o echipa locala (22 sau 23 ianuarie). Dupa acest stagiu, giulestenii revin in Romania, pentru un amical cu CSM Rm. Valcea (3 februarie), apoi vor merge in Cipru pentru inca un turneu in care vor intalni pe Slavia Sofia (8 februarie), Anorthosis Famagusta (10 februarie), Serif Tiraspol (13 februarie) si Levski Sofia (15 februarie). In acest moment, lotul rapidist este alcatuir din D. Coman, Edel, Minca, A. Marinescu (portari), M. Constantin, Maftei, I. Rada, Perja, Sapunaru (fundasi), Badoi, I. Stancu, C. Lazar, Maldarasanu, N. Grigore, E. Dica, R. Stancu, Griffiths (mijlocasi), Burdujan, Buga, Zicu, V. Moldovan, I. Ganea, Mazilu (atacanti).


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.