La Liceul "Mihai Eminescu" din Bucuresti a avut loc ieri, cu ocazia sarbatoririi a 157 de ani de la nasterea poetului, "Ziua portilor deschise". "La noi in liceu asta este o traditie, pentru ca Eminescu este patronul nostru spiritual. Iar anul acesta
La Liceul "Mihai Eminescu" din Bucuresti a avut loc ieri, cu ocazia sarbatoririi a 157 de ani de la nasterea poetului, "Ziua portilor deschise". "La noi in liceu asta este o traditie, pentru ca Eminescu este patronul nostru spiritual. Iar anul acesta avem inca un motiv de sarbatoare deoarece, pe 15 ianuarie, se implinesc 80 de ani de la infiintarea liceului", ne-a declarat Liliana Murgulet, coordonatoarea de proiecte si programe. Expozitii de fotografie, un concurs culinar, ateliere de creatie, spectacole de teatru, o dezbatere asupra filmului "Cum mi-am petrecut sfarsitul lumii", un montaj literar muzical sustinut de Corul Preludiu si la final un bal mascat. Cam asa a aratat programul zilei de 15 ianuarie in liceul bucurestean. Unul dintre momentele cele mai importante a fost cel al depunerii coroanelor la statuia lui Eminescu in prezenta invitatilor, oficialitati din Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti, si a primarului Inimaroiu. (D.C.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.