Radu Berceanu ii ameninta cu dosare penale pe cei care vor sa cumpere teren pe Aerodromul Craiova.

Ministrul Transporturilor, Constructiilor si Turismului sustine ca au venit mai multe persoane la el pentru a-i propune sa cumpere terenuri in zona Aerodromului Craiova din Balta Verde, aflat chiar in vecinatatea firmei la care Berceanu este actionar. „Fac o declaratie publica cit se poate de apasata: toti cei care si-au facut planuri imobiliare vizavi de aerodrom sa le uite. Daca vor continua in directia asta, va fi cu singe pe pereti", a declarat Berceanu, citat de MEDIAFAX.

Presedintele PD Dolj spune ca va folosi toate armele pentru a stopa vinzarea aerodromului: „As putea sa-mi aduc aminte de unele lucruri din trecut pe care acestia le-au facut si unele sint de natura penala. Am sa le pisez pina ce organele ar putea sa le cerceteze din nou", a mai spus Berceanu.

Ministrul l-a nominalizat si pe Dinel Staicu printre cei interesati de teren. „Am auzit ca si Dinel Staicu este unul dintre cei interesati si aura lui pluteste printre cei care au asemenea ginduri cu terenuri de la Balta Verde. Daca nu e asa, inseamna ca gresesc eu. Dar daca are asemenea ginduri, il sfatuiesc sa le uite", a mai spus Berceanu.