Totodata, reprezentantii PC au depus la Presedintie o scrisoare semnata de liderul partidului, Dan Voiculescu, cu solicitarea ca seful statului sa inceapa procedurile de organizare a unui referendum pe tema retragerii trupelor romanesti din Irak si A
Totodata, reprezentantii PC au depus la Presedintie o scrisoare semnata de liderul partidului, Dan Voiculescu, cu solicitarea ca seful statului sa inceapa procedurile de organizare a unui referendum pe tema retragerii trupelor romanesti din Irak si Afganistan. "Un astfel de referendum va fi si un foarte bun prilej de dezbatere publica si de informare si constientizare a populatiei asupra problemei securitatii nationale in noul context global marcat de atat de multe amenintari", se arata in scrisoarea conservatorilor. "Va solicitam, domnule presedinte, doua lucruri simple: Intrebati-i pe romani, ascultati-i pe romani!", se mai arata in epistola conservatoare. "Armata romana cu A de la acasa", "Va dorim acasa, militari romani!", "Ranite in granite!", "Respectati vointa romanilor!", au fost mesajele de pe pancartele celor aproximativ 150 de protestatari conservatori, reuniti la Cotroceni. (V.D.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.