Antrenorul lui Chelsea nu ascunde faptul ca are o relatie tensionata cu magnatul rus, dar nu a facut comentarii in legatura cu zvonurile privind eventuala sa plecare la vara. Inter Milano si Real Madrid sunt posibilele destinatii mentionate cel mai d
Antrenorul lui Chelsea nu ascunde faptul ca are o relatie tensionata cu magnatul rus, dar nu a facut comentarii in legatura cu zvonurile privind eventuala sa plecare la vara. Inter Milano si Real Madrid sunt posibilele destinatii mentionate cel mai des de presa britanica. Mourinho a criticat in programul meciului de sambata, cu Wigan, scor 4-0, faptul ca oficialii clubului au refuzat sa achizitioneze jucatori in aceasta iarna. "Sunteti gata sa va bucurati sa ne vedeti jucand cu o echipa din fotbalisti in varsta de 16 ani si de 17 ani si dorind in continuare sa castigam titluri?", i-a intrebat el pe suporteri. Sub privirile lui Abramovici, fanii de pe "Stamford Bridge" au raspuns scandand numele portughezului si "Stand up fot the special one!" ("Ridicati-va in picioare pentru cel special!"). Mourinho nu l-a inclus in lotul pentru partida de sambata pe preferatul lui Abramovici, Andrei Sevcenko. Accidentat, ucraineanul nu a asistat la meci alaturi de ceilalti jucatori indisponibili, care au stat intr-un sector din spatele bancii de rezerve. Abramovici i-ar fi reprosat lui Mourinho ca nu il foloseste cum trebuie pe ucrainean, in timp ce tehnicianul i-ar fi recomandat miliardarului sa ii spuna favoritului sau sa munceasca. Abramovici vrea sa aduca un antrenor rusofon care sa se ocupe special de Sevcenko, ceea ce ar duce la demiterea unuia dintre secunzii lui Mourinho, Steven Clarke. "Unicul mod in care pot scapa de Clarke este sa scape si de mine", a avertizat Mourinho. Demiterea portughezului si plata salariului acestuia pana la expirarea contractului l-ar costa pe Abramovici peste 35 de milioane de euro. Se pare insa ca Abramovici este dispus in cele din urma sa accepte solicitarea tehnicianului si sa aduca la Chelsea un atacant si un fundas central. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.