Potrivit unor surse din randul participantilor, numarul animalelor impuscate in cele doua zile cat a durat vanatoarea ar fi de 240, in timp ce altele indica 160 de mistreti doborati. Printul Dimitrie Sturdza, insa, a declarat la iesirea de pe domeniu
Potrivit unor surse din randul participantilor, numarul animalelor impuscate in cele doua zile cat a durat vanatoarea ar fi de 240, in timp ce altele indica 160 de mistreti doborati. Printul Dimitrie Sturdza, insa, a declarat la iesirea de pe domeniul de la Balc ca "fiecare invitat a impuscat cam doi mistreti", ceea ce ar insemna mai putin de 100 de exemplare. Intre invitatii din acest an s-au numarat Wolgang Porsche (mostenitorul companiei auto cu acelasi nume), Siegfried Wolf (presedintele companiei producatoare de componente auto Magna Europa), Carlo Pesenti (presedintele consortiului Itlacementi), Franz Rauch (cel mai mare producator de sucuri naturale din Europa), Rudolf Streicher (politician austriac, fost ministru in mai multe guverne, fost candidat prezidential si lider al Partidului Socialist), Mark Miles (fost presedinte al Asociatiei Tenismenilor Profesionisti). Intre oaspetii romani s-au numarat fostul premier Petre Roman si printul Dimitrie Sturdza. Vanatoarea s-a desfasurat pe 1400 ha din cele 11.500 cate are, in total, domeniul de la Balc, si a fost organizata astfel incat sa fie preintampinat orice incident. (Mediafax)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.