Nigerianul a suferit un accident de circulatie si va lipsi trei saptamini. 

Inceputul de an nu este tocmai benefic pentru Poli Timisoara. Reintors din vacanta din Nigeria, fundasul Iffeany Emeghara nu s-a oprit la clubul banatean,
Nigerianul a suferit un accident de circulatie si va lipsi trei saptamini.

Inceputul de an nu este tocmai benefic pentru Poli Timisoara. Reintors din vacanta din Nigeria, fundasul Iffeany Emeghara nu s-a oprit la clubul banatean, ci la Clinica de Ortopedie din oras, unde i-au fost implantate opt suruburi in antebratul sting, dupa ce a fost ranit intr-un accident rutier in tara natala. In urma interventiei, nigerianul va absenta de la antrenamente cel putin trei saptamini, ratind cantonamentul de la Slanic Moldova, unde timisorenii vor pleca astazi. In schimb, sub comanda lui Alin Artimon va reveni Andrei Cristea, refacut dupa o accidentare care l-a tinut in afara terenului aproape trei luni. Problemele Politehnicii nu tin insa doar de latura sportiva, ci si de cea financiara. Universitatea Craiova solicita conducerii banatene 20 la suta din suma pe care Poli a luat-o din transferul lui Silviu Balace la Dinamo. Oltenii invoca o clauza contractuala la transferul jucatorului de la Craiova la Timisoara, perfectat in 2003, valabila pentru o eventuala cedare a fotbalistului de la Timisoara.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.