Fotbalistul roman a cumparat cu 340.000 de euro o vila in Barcelona de la o persoana suspecta de delapidarea a sase milioane de euro.

Cosmin Contra si-a investit o parte din economiile cistigate pe terenul de fotbal, 340.000 de euro, intr-o vila din Barcelona, dar a avut ghinionul sa achizitioneze un imobil apartinind unei persoane acuzate de delapidare. Conform „El Pais", fotbalistul roman a cumparat vila de la fosta sotie a directorului companiei Mercalicante, Jose Emilio Clavero, care face obiectul unei anchete privind delapidarea a sase milioane de euro.

In cadrul anchetei, judecatorul care instrumenteaza cazul l-a chemat ca martor in instanta si pe fotbalistul lui Getafe. Scopul citarii lui Contra este, potrivit avocatului sau, Vicente Sanchez, acela de a stabili daca aceasta tranzactie face parte din strategia fostului director de la Mercalicante de a simula o insolvabilitate economica si de a se sustrage astfel de la plata unor eventuale despagubiri. „Cumpararea vilei a fost absolut legala si inregistrata in fata unui notar din Madrid. Am cumparat imobilul de la o doamna divortata, dar nu stiam ce relatie de familie avea cu oficialul de la Mercalicante", se apara romanul, care este dispus sa se prezinte in fata instantei imediat ce va primi citatia.