Portarul brazilian, aflat de astazi la clinica Isokinetic din Bologna, la recuparare, a semnat sambata seara un contract pentru trei ani si jumatate cu gruparea din Ghencea. Andrey, care va purta numarul 1 pe tricou, va incasa 120.000 de euro pe sezon, iar Steaua va plati 350.000 de euro lui Atletico Paranaense.
Desi s-a accidentat la primul antrenament cu Steaua, dupa doar 10 minute, Andrey a fost asigurat ca va primi contractul promis inainte de sosirea in Romania. Portarul brazilian a fost operat joi, de menisc, la o alta clinica din Bologna, si ar putea reveni pe teren peste o luna. Daca Gigi Becali a justificat parafarea contractului prin faptul ca "Andrey are caracter si a venit de la 10.000 de kilometri pentru a juca la Steaua cu sufletul", managerul general Mihai Stoica a lansat in Italia, acolo unde "militarii" sunt in cantonament la Coverciano, o alta varianta.
Astfel, Meme a dat de inteles ca AZ '67 Alkamaar a facut o oferta de 900.000 de euro lui Atletico si i-a oferit lui Andrey un salariu de 250.000 de euro pe sezon! Ba, mai mult, oficialul stelist a spus ca Andrey a fost sunat chisr si dupa operatia de joi de catre un reprezentat al gruparii olandeze. "Andrey a refuzat, pentru ca a vrut sa-si tina cuvantul. A semnat pentru Steaua", a spus Stoica. (MIG)