Hanescu si Gallovits au ramas singurii romani la Melbourne, dar au avut noroc la tragerea la sorti.

Sortii par a le fi fost favorabili celor doi jucatori romani de tenis Victor Hanescu (foto) si Edina Gallovits, prezenti pe tabloul pr
Hanescu si Gallovits au ramas singurii romani la Melbourne, dar au avut noroc la tragerea la sorti.

Sortii par a le fi fost favorabili celor doi jucatori romani de tenis Victor Hanescu (foto) si Edina Gallovits, prezenti pe tabloul principal al turneului de Grand Slam de la Melbourne. In runda inaugurala, Hanescu il va avea adversar pe canadianul Frank Dancevic, numarul 88 mondial. Cei doi s-au mai intilnit o singura data, in 2004, cu ocazia meciului de Cupa Davis Romania - Canada. Atunci romanul s-a impus in cinci seturi 5-7, 6-3, 3-6, 6-3, 6-4. In cazul in care va trece de canadian, el va sta fata-n fata cu australianul Lleyton Hewitt, cap de serie numarul 19. La feminin, Edina Gallovits, numarul 109 WTA, o va avea adversara pe americanca Meilen Tu, a 88-a jucatoare a lumii. Cele doua s-au mai intilnit de doua ori, in 2004 la Philadelphia si in 2006 la Sydney, de ambele dati cistigatoare fiind americanca. In ceea ce le priveste pe Monica Niculescu si pe Anda Perianu, cele doua romance care trecusera de primul tur al calificarilor, parcursul lor nu a fost prea lung, ambele oprindu-se in runda a doua. (R.M.)


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.