Cel mai agramat ministru al invatamintului din clasele politice primare, elevul Hardau si-a inceput anul cu un Audi de 60.000 de euro. Aproape ca n-a existat zi in care un jurnal de stiri sa nu pomeneasca ceva despre limuzina lui Hardau. La un moment
Cel mai agramat ministru al invatamintului din clasele politice primare, elevul Hardau si-a inceput anul cu un Audi de 60.000 de euro. Aproape ca n-a existat zi in care un jurnal de stiri sa nu pomeneasca ceva despre limuzina lui Hardau. La un moment dat, nemaisuportind hartuiala reporterilor, ministrul PD-ist si-a ascuns autoturismul in garajul ministerului. Insa, precum o haita de pitbulli, televiziunile n-au lasat prada din obiectiv si au facut o stire si din asta. A doua zi, dat fiind ca autoturismul tot nu era scos pe strazi pentru a putea fi filmat, reporterii au continuat asediul si, in absenta imaginilor, au dat pe post fotografii ale unui autoturism similar cu cel ascuns de Hardau in garaj. In toata aceasta perioada, o informatie esentiala n-a fost insa subliniata: anume ca Hardau e PD-ist, ca a fost propus la functie de catre partidul condus de Traian Boc si, in ciuda tuturor scandalurilor de la MEdC, dar si a faptului ca e cel mai incompetent ministru al Educatiei din toate timpurile, PD se incapatineaza sa-l sustina. S-a aratat inca o data ca PD e un partid smecher, care baga discret capul in nisip atunci cind un ministru de-al sau e luat in vizor de presa. Desi imaginea lui Hardau e dezastruoasa, PD nu lasa nici o secunda impresia ca ar fi afectat de ea. Procedeul e simplu: se face ca ploua. Oricum, in cazul lui Hardau e bine macar ca i s-a dat sofer la Audiul asta, pentru ca altfel, la cit de greu citeste, s-ar fi chinuit zile intregi sa descifreze tot ce scrie pe bord. Ca sa nu mai zic de schimbatorul de viteze de care, fireste, nici nu s-ar atinge daca ar auzi ca e manual. Doar are fobie la manuale, nu?


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.