Boss-ul din Ghencea a declarat ieri ca l-a imprumutat pe atacantul rapidist cu 55.000 de euro, lasand sa se inteleaga ca i-a facut acestuia o oferta de a juca la echipa antrenata de Olaroiu. Gigi Becali l-a ironizat pe principaul actionar al Rapidulu
Boss-ul din Ghencea a declarat ieri ca l-a imprumutat pe atacantul rapidist cu 55.000 de euro, lasand sa se inteleaga ca i-a facut acestuia o oferta de a juca la echipa antrenata de Olaroiu. Gigi Becali l-a ironizat pe principaul actionar al Rapidului, George Copos, care a spus ca Buga a ramas la gruparea giulesteana pentru ca este un mare rapidist.
"Buga a ramas la Rapid. N-am avut nici o treaba cu Buga. Numai ca a fost pe la mine pe aici si l-am imprumutat cu vreo 55.000 de euro. Ati inteles? E rapidist mare de tot! De aia il tine Copos, pentru ca e mare rapidist. A fost aici la mine, la palat, cu impresarul lui, si l-am imprumutat cu 55.000 de euro pentru ca avea nevoie. Cum e asa de mare rapidist, daca a venit la patronul Stelei sa se imprumute? Adica, ma intelegeti, sa nu se zica dupa ca, vezi Doamne!, am contactat jucatorul inainte de terminarea contractului. Asa de mult iubeste Rapidul! Buga e un jucator care imi placea, pentru ca avea forta si viteza, dar nu am putut sa-i pacalim. Marele rapidist la palat la Gigi Becali", a comentat finantatorul stelist oferta facuta lui Buga. Gigi Becali a mai spus ca a vrut chiar sa-l sune pe Copos cand a auzit pretul de transfer cerut pentru Buga, 800.000 de euro, dar s-a razgandit. "Daca te iei dupa Copos... Ba, comunistii astia nu sunt drepti niciodata, sa spuna si ei ca Becali, ba asta fac si asta face! Comunistii arunca invartite, cotite, intoxicari si manipulari. Ei isi schimba vorba pe zi ce trece. Eu sunt prieten cu Copos, dar nu ai ce sa-i faci. El e nascut comunist, sangele lui e comunist, caracter de comunist si asa va muri. Ramai prieten cu el, dar caracterul lui e de comunist", a mai spus Gigi Becali. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.