Desi a murit de Craciun, James Brown, "Nasul muzicii soul", nu a fost inca inmormantat. La 11 zile de la ultimul dintre serviciile comemorative, corpul neinsufletit al lui James Brown a fost transferat din orasul natal al starului, Augusta, Georgia,
Desi a murit de Craciun, James Brown, "Nasul muzicii soul", nu a fost inca inmormantat. La 11 zile de la ultimul dintre serviciile comemorative, corpul neinsufletit al lui James Brown a fost transferat din orasul natal al starului, Augusta, Georgia, la resedinta sa din Beech Island, Carolina de Nord, unde va fi inmormantat. Mostenitorii sai vor sa transforme proprietatea unde va fi mormantul "nasului muzicii soul" intr-un muzeu, un loc de pelerinaj pentru cei care vor dori sa-l onoreze pe unul dintre cele mai mari staruri din istoria muzicii. Avocatul familiei a declarat ca nu este un lucru iesit din comun ca inmormantarea sa fie atat de mult timp amanata, amintind de Elvis Presley care a avut de asteptat 90 de zile pentru a fi inmormantat la resedinta sa din Memphis. Brown a murit de Craciun, la varsta de 73 de ani, din cauza unei insuficiente cardiace. Conform CNN, baietelul in varsta de cinci ani al lui James Brown, James jr., si al ultimei sale sotii Tomi Rae Hynie, nu a fost inclus de solist in testament alaturi de ceilalti sase copii ai sai. De altfel, portile casei din Dallas a raposatului au fost inchise, accesul lui Tomi Rae Hynie fiind interzis, pana cand avocatii au pus in ordine documentele referitoare la mostenirea lasata in urma de Brown. (D.M.V.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.