Ioan Niculae si-a creat in mod fraudulos unul dintre cele mai mari imperii financiare din Romania. Totodata, a devenit al doilea latifundiar al tarii, dupa baronul nemtean Culita Tarata, administrand peste 50.000 de hectare de terenuri arabile, li
Ioan Niculae si-a creat in mod fraudulos unul dintre cele mai mari imperii financiare din Romania. Totodata, a devenit al doilea latifundiar al tarii, dupa baronul nemtean Culita Tarata, administrand peste 50.000 de hectare de terenuri arabile, livezi, paduri si lacuri din sudul tarii. Sustinut de o armata invizibila de functionari publici si afaceristi obscuri, de inalti ofiteri ai serviciilor secrete si politicieni cunoscuti, de politisti, procurori, inspectori ai Garzii Financiare si chiar de mafii internationale, magnatul n-a fost deranjat niciodata cu vreo intrebare incomoda de organele de cercetare penala. Prezentam mai jos parerile cititorilor ZIUA, exprimate pe forumul ziarului, referitoare la ilegalitatile si afacerile oneroase ale fostului ofiter de Securitate, Ioan Niculae.
"Este o crima ce se face in Romania"
"Totul arata ca o uriasa mafie de pungasi politici. Oare organele competente cu combaterea coruptiei nu cunosc toate acestea ori, mai degraba, aceste organe sunt insusi centrul coruptiei? In orice caz este o crima ce se face in Romania pe spinarea unei populatii credule la propaganda oficiala, cu scopul de a manipula in continuare mintile oamenilor, dar in alta directie cu mult mai periculoasa. Si numai mediile cinstite pot curma aceasta stare de fapt prin sesizari, prin cercetari si mai ales prin sesizarea presei straine." (GGane, 15.11.2006 - "Imperiul termitelor")
"In sfarsit, adevarul!"
"Bravo! De mii de ori Bravo! In sfarsit, adevarul! Sunt fostul ofiter SRI, Adrian Radu, cel care impreuna cu omul de afaceri Mihai Florin, ofiterul Breajen, dar si alaturi de alti ofiteri SRI, precum Cernica si Soare Marius (varul generalului Soare) am reusit sa ne punem cu mafia din SRI, parchete si politic. Greu pentru mine si ofiterii SRI. Au inceput inscenarile si, in luna mai a anului trecut, perchezitii la mine acasa, la familie, si la alti ofiteri SRI, pentru un dosar fabricat de locotenentii mafiei. Este vorba despre Constantin Marin, actualul sef al SRI Prahova, fost loctiitor al lui Paltanea (mana lui dreapta la furat) si, culmea, fostul meu coleg de clasa de la Mihai Viteazul, liceul din Ploiesti. De asemenea, ofiterul SRI de la Protectia SRI Prahova, cpt. Adrian Ilie. Acesta a fost pus la protectie chiar de Paltanea, iar sotia lui Adrian Ilie a fost angajata, unde credeti? Chiar in petrol, la PETROBRAZI SA, la fratele lui Nan (fostul director de la ASTRA lui Nicolae). Halal mafie si manevrele lor d e escroci, prin care eu si alti ofiteri SRI din Prahova am fost dati afara pentru asa-zise furnizari de date. Asta este mafia care inca mai lucreaza, chiar daca Paltanea - Bucur - Soare au fost incriminati. Au ramas locotenentii lor. Inca o data bravo pentru articol si curaj! Pot sa va ajut cu date demolatoare si cu probe. Jos mafia! (amarghedon, 9.01.2007 - "Petrolistul diavolului")
"Ruine dupa termita Niculae"
"Drept dovada la cele scrise de reporteri sta insasi fabrica de tigarete Bucuresti, care a ajuns o ruina, un loc sinistru, mai sinistru decat cimitirul Belu. In continuare, la carma fostului SNTR, actuala GALAXY TOBACCO, sunt puii de termite ai lui Niculae. Ei se lupta cu ultimele reziduri ramase de la termita-sef, Niculae. Daca Bere Grivita s-a inchis intr-un mod onorabil, la SNTR (GALAXY TOBACCO) si-au batut joc de muncitori, obligandu-i, prin modalitati cunoscute numai de mafioti, sa-si dea demisiile, dandu-le drept recompensa de plecare o mizerie de bani. (yonutz, 7.12.2006 - "Niculae ne vrea la judecata")
"Mi-e greata de tara asta"
"Mi-e greata de tara asta, din cauza mafiotilor de teapa lui Niculae si a retelei mafiote care il sprijina. Mi-e greata si de UE, daca mai permiteprocurorilor corupti ce-l sprijina pe Niculae si pe alti mafioti si hoti din Romania sa traiasca in libertate. E foarte grav ca si consilieri prezidentiali ii protejeaza pe acesti mafioti ticalosi, in loc sa protejeze victimele lor. Daca exista Dumnezeu, sa va ajute pe toti sereistii cinstiti pana la capat si intotdeauna" (Giculicazurbagiul-turbat, 10.01.2007 - "Rechinul Niculae ataca")
"Nae, Nae, mi-ai distrus familia!"
"Marylene Botezatu nu poate sa se intoarca in tara din cauza ta, Ioan Niculae. Tu i-ai pus pe procurorul Placinta si hotul de conducta, politistul Petre Zaharia, sluga ta, impreuna cu politistul Daniel Tudose - cei care furau din rafinarie cu consilierul tau, Titi Iordanescu, cisterne intregi cu combustibili petrolieri -
sa-i dea mandat de arestare, ca sa nu se intoarca in tara si sa spuna adevarul. Te urasc, mafiotule!" (Valeriu Botezatu, 19.12.2006 - "Niculae a facut prapad si la Magurele")


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.