Fotbalistii Artiom Karamian si Peter Omoduemuke si directorul executiv Gheorghe Chivorchian au fost prezentati oficial ieri de "Poli" Timisoara, in cadrul unei conferinte de presa. Karamian va purta tricoul cu numarul 77, in timp ce Omoduemuke va
Fotbalistii Artiom Karamian si Peter Omoduemuke si directorul executiv Gheorghe Chivorchian au fost prezentati oficial ieri de "Poli" Timisoara, in cadrul unei conferinte de presa. Karamian va purta tricoul cu numarul 77, in timp ce Omoduemuke va prelua tricoul cu numarul 7, purtat in trecut de Balace, jucator transferat la Dinamo.
Presedintele timisorenilor, Marian Iancu, considera ca este obligat sa se bazeze pe calitate in transferurile pe care le face. "Suntem obligati sa mergem numai dupa calitate. A trecut perioada in care sa ne miscam mai mult cantitativ. Atunci eram foarte departe de obiectivele propuse. Daca e sa facem o mica analiza, suntem pe locul 5 in pauza unui campionat pe care specialistii l-au numit cel mai puternic dupa 1989. Suntem pe un loc 5 meritat in sens negativ, pentru ca am pierdut puncte foarte usor din lipsa de continuitate. Avem nevoie de o mentalitate de campioni care sa ne dea putere si aducand campioni printre noi vom implementa aceasta mentalitate", a declarat Iancu. Acesta a spus ca obictivele lui "Poli" pe termen mediu sunt participarea intr-o cupa europeana si calificarea in finala Cupei Romaniei. "Obiectivul nostru pe termen mediu este o participare intr-o cupa europeana in vara si calificarea in finala Cupei Romaniei, pe care ne dorim sa o si castigam. Ne motiveaza ca finala se joaca la noi in oras. Urmeaza un retur incins in care patru echipe - caci Dinamo este deja o certitudine - au posibilitatea sa stea pe podium. La acest moment, participarea in Cupa UEFA e justa, dar nu trebuie sa uitam ca tinta cea mare este participarea in Liga Campionilor si avem posibilitatea sa ajungem acolo. O data cu venirea lui Chivorchian, eu voi fi doar un observator cu privire la ceea ce se intampla in fotbal. Arman Karamian, fratele lui Artiom, va juca la Timisoara, dar trebuie sa-si rezolve problemele cu Ceahlaul si apoi poate veni la noi. Daca nu acum, la vara sigur va fi jucatorul Timisoarei", a afirmat Iancu.
Visuri europene
Directorul executiv Gheorghe Chivorchian a declarat ca vrea sa participe cu "Poli" intr-o cupa europeana. "Alegerea mea, care se numeste Timisoara, insemna un obiectiv foarte indraznet, care ma obliga. Vin de la doua cluburi cu care am ajuns sa joc doar la nivel de Intertoto si imi doresc ca impreuna cu Timisoara sa participam intr-o cupa europeana si apoi sa tintim la titlu. Voi incerca sa creez un centru de copii si juniori foarte puternic la Timisoara", a precizat Chivorchian. Mijlocasul armean Artiom Karamian a spus ca Rapid ramane in sufletul sau, dar acum va da totul pentru "Poli" Timisoara. "Sunt fericit ca am venit in Banat. Rapid ramane in sufletul meu, dar am dat mana cu Iancu si acum sunt jucatorul Timisoarei. Sunt fotbalist profesionist si joc unde pot", a afirmat Karamian.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.