Magnatul Ion Tiriac organizeaza, in acest weekend, pe fondul de vanatoare de la Balc, deja traditionala partida de vanatoare la care sunt asteptati importanti oameni de afaceri din tara si strainatate, precum si unele personalitati politice, informe
Magnatul Ion Tiriac organizeaza, in acest weekend, pe fondul de vanatoare de la Balc, deja traditionala partida de vanatoare la care sunt asteptati importanti oameni de afaceri din tara si strainatate, precum si unele personalitati politice, informeaza Rompres. Peste 60 de gonaci, majoritatea localnici, cu experienta in domeniu de peste 30 de ani, au fost angajati pentru doua zile. Partea principala a vanatorii va avea loc astazi, dar o noua runda de vanatoare se va organiza duminica. Arealul de vanatoare este un tarc intins pe o suprafata de 1400 ha, imprejmuit cu gard electric, care face parte dintr-un fond de vanatoare de aproximativ 13.000 ha. Fondul de vanatoare de la Balc a devenit cunoscut dupa ce, in 2005, fostul premier Adrian Nastase a vanat 24 de mistreti, la intrega vanatoare fiind rapusi peste 180 de mistreti. Dupa acest "macel", au iesit la iveala si nereguli in ceea ce priveste modul in care acest fond de vanatoare, considerat unul dintre cele mai profitabile din tara, a ajuns la Ion Tiriac. In cele din urma, la Balc se organizeaza o singura vanatoare pe an, invitati fiind unii dintre cei mai cunoscuti politicieni si oameni de afaceri din lume. (L.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.