"Tour(s) de France" la galeria NIT
Astazi, de la ora 17.00, la Galeria NIT din Bucuresti va avea loc vernisajul expozitiei de pictura "Tour(s) de France", ce va ramane deschisa pana pe data de 27 ianuarie. In cadrul expozitiei vor expune pictorii Elena Andrei, Georgiana Balaceanu, Mihail Cosuletu, George Moscal, Gabriel Pop, Nectaria Radu si Catalina Toma. Expozitia poate fi vizitata de miercuri pana duminica intre orele 12.00 si 19.00. (D.C.)
"Sibiul promovat la Bruxelles
Astazi are loc la Bruxelles, in cadrul programului "Saptamana Romaniei", care se desfasoara intre 12 si 19 ianuarie, vernisajul expozitiei de fotografie "Sibiu, tanar din 1191" in prezenta Comisarului European pentru Educatie, Invatamant si Cultura, Jan Figel, a Comisarului European pentru Multilingvism, Leonard Orban, a lui Lazar Comanescu, seful Reprezentantei Permanente a Romaniei la Uniunea Europeana, Sergiu Nistor, Comisarul guvernamental pentru programul "Sibiu - CCE 2007", precum si a altor diplomati si functionari comunitari. Pe langa expozitia "Sibiu, tanar din 1191" realizata de Gav Scholz&Friends, firma care se ocupa de promovarea programului "Sibiu, CCE 2007" la nivel national si International, si care a fost deja prezentata la Strasbourg, Berlin, Patras si Paris, Sibiul va fi reprezentat la Bruxelles si prin alte doua expozitii de fotografie "Sibiu - traditii si contemporaneitate" apartinandu-i lui Dumitru Budrala si "Mostenirea saxona - Sibiu Hermannstadt" realizata de Herman Fabini. (M.A.)
"Galele Circului
In luna ianuarie, Circ&Variete Globus continua sirul premierelor propunand un spectacol care se va desfasura sub forma unui concurs, premiera celei de-a saptea editii a Galelor Circului. Evenimentul se desfasoara sub sloganul "Tu votezi castigatorii". Principala atractie a acestei editii sunt crocodilii si pitonii reticulati, care au o lungime si o greutate legata de cea a anacondelor. Cei noua crocodili vor fi insotiti de celebrul dresor german Karak Khavak. O informatie importanta pentru publicul amator de astfel de reprezentatii ar fi aceea ca acest gen de dresura nu a mai fost prezent in arena bucuresteana de peste 20 de ani. Premiera spectacolului va avea loc maine incepand cu ora 18.30 si va fi urmata de alte reprezentatii duminica si in weekendul viitor. (D.C.)