Domnule Iacov, mai vine Gigi Netoiu la FC National?
Nici nu s-a pus problema! Nu stiu de unde au aparut aceste discutii, dar eu nici macar nu m-am intalnit cu el. Ce-i drept, am spus ca sunt gata sa vorbesc cu anumite persoane care vor sa inves
Domnule Iacov, mai vine Gigi Netoiu la FC National?
Nici nu s-a pus problema! Nu stiu de unde au aparut aceste discutii, dar eu nici macar nu m-am intalnit cu el. Ce-i drept, am spus ca sunt gata sa vorbesc cu anumite persoane care vor sa investeasca la club.
Care este situatia financiara a clubului?
Suntem singurul club cu audit la zi si cu toate datoriile platite. In plus, platim 600.000 de euro anual chirie pentru baza sportiva. In aceste conditii, normal ca avem nevoie de bani. Daca am avea inca 1,5 milioane de euro la bugetul de 3 milioane, am aduce si jucatori de valoare. Asa, ne vom multumi cu cei de la juniori sau cu tineri de perspectiva.
Cu antrenorul Cartu cum va intelegeti?
Sunt foare multumit de activitatea sa si chiar as vrea sa ramana la FC National si din vara incolo. El are contract pana la finalul acestui campionat, dar se poate negocia prelungirea intelegerii, mai ales ca nu aspectul financiar este cel decisiv.
Cum ati primit vestea ca Liga I se reia pe 24 februarie, si nu pe 3 martie, asa cum stiau 13 cluburi din cele 18?
Este vina lui Dragomir! A uitat sa ne anunte si pe noi. Ce sa facem, jucam pe 24 februarie. Vom schimba datele programului de pregatire, ale cantonamentelor, rezervarile la hotel, biletele de avion... Ne va costa ceva bani, dar nu avem de ales.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.