Capul unei bande de spargatori care a bagat spaima in locuitorii a cinci orase a fost capturat de politisti. Gheorghe Tismanaru este suspect in peste 70 de spargeri care i-au adus un "venit" de aproape 200.000 de lei. Tismanaru a fost depistat in urm
Capul unei bande de spargatori care a bagat spaima in locuitorii a cinci orase a fost capturat de politisti. Gheorghe Tismanaru este suspect in peste 70 de spargeri care i-au adus un "venit" de aproape 200.000 de lei. Tismanaru a fost depistat in urma cu trei zile in municipiul Vulcan, judetul Hunedoara. El era dat in urmarire din 8 decembrie pentru ca se sustragea unui mandat de arestare preventiva pentru talharie si furt calificat. Odata cu el, a fost prinsa concubina sa, Mariana Iordache, si un alt membru al grupului de spargatori, Vasile D. (47 ani). In casa lui Vasile D., unde se ascundeau cei trei, au fost gasite mai multe bunuri si bijuterii furate. "Marfa" provenea din ultimele trei spargeri date de cei doi in luna decembrie a anului trecut. Inaintea sarbatorilor de iarna, cei doi au "atacat" locuinte din Lupeni si Aninoasa. Alti trei membri ai gruparii au fost, si ei, identificati: Florin D. (38 ani), din Craiova, Gabriel-Marian M. (35 ani), din Petrila, Firicica L. (39 de ani) din Bumbesti-Jiu, judetul Gorj. Tismanaru si Vasile D. au fost arestati pentru 29 de zile. Alti trei complici fusesera prinsi inainte de capturarea lui Tismanaru. Banda lui Tismanaru a actionat, prima oara intre anii 2000 si 2002, iar apoi in perioada 2005-2006. "Marfa" furata - bani (valuta, de obicei), bijuterii, aparatura electronica - era vanduta in alte judete.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.