Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania a incheiat cu Euroconstruct, firma detinuta de patronii restaurantului Golden Blitz, un contract in valoare de 8,9 milioane euro. De asemenea, Compania a atribuit, prin negociere direc
Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania a incheiat cu Euroconstruct, firma detinuta de patronii restaurantului Golden Blitz, un contract in valoare de 8,9 milioane euro. De asemenea, Compania a atribuit, prin negociere directa, firmei Spedition UMB, patronata de Dorinel Umbrarescu, supranumit "regele asfaltului", doua contracte pentru activitati de deszapeziere in iarna 2006-2007, in valoare totala de 3,05 milioane de lei. Nu in ultimul rand, CNADNR prin filialele sale a incredintat, in urma unor licitatii, firmei PA&CO International mai multe contracte pentru servicii de deszapezire, de peste un milion de euro. Aceasta din ultima societate este patronata de Costel Casuneanu, este un apropiat al presedintelui Basescu.
Cele trei firme fac parte din consortiul care a castigat licitatia pentru constructia unui tronson din autostrada Bucuresti-Ploiesti. Ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, declara, la sfarsitul lunii decembrie, ca membrii acestui consortiu sunt "banditi care vor sa se traga in piept unul pe altul". (M.I.T.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.