Unul din trenurile noi de metrou a ramas blocat, ieri dupa - amiaza, intre stratiile Dristor si Muncii, din cauza unei defectiuni tehnice, calatorii fiind evacuati prin tunel, fara sa se inregistreze victime, informeaza Mediafax. Potrivit liderului s
Unul din trenurile noi de metrou a ramas blocat, ieri dupa - amiaza, intre stratiile Dristor si Muncii, din cauza unei defectiuni tehnice, calatorii fiind evacuati prin tunel, fara sa se inregistreze victime, informeaza Mediafax. Potrivit liderului sindical al Uniunii Sindicatelor Libere Metrou, Ioan Radoi, evenimentul a avut loc in jurul orei 16:00. La ora inchiderii editiei, nu era cunoscuta inca natura defectiunii. Ultimul incident la metrou a avut loc in 18 decembrie 2006, cand cateva sute de calatori au fost evacuati, dupa ce un vagon a deraiat in apropierea statiei Dristor 2. Directorul general al Metrorex, Liviu Soava, declara ca nu s-au inregistrat victime si ca exclude o eroare umana, fiind convins ca desprinderea boghiului la un vagon a fost determinata de o defectiune tehnica. (C.P.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.