Antrenorul echipei feminine de volei Unic Piatra Neamt, Marian Constantin, a parasit banca tehnica la doar o zi dupa ce s-a calificat in optimile Cupei CEV si i-a transmis principalului finantator, viceprimarul Vasile Ouatu, ca nu mai suporta sa f
Antrenorul echipei feminine de volei Unic Piatra Neamt, Marian Constantin, a parasit banca tehnica la doar o zi dupa ce s-a calificat in optimile Cupei CEV si i-a transmis principalului finantator, viceprimarul Vasile Ouatu, ca nu mai suporta sa fie "sclav". Consternat, viceprimarul municipiului Piatra Neamt a replicat ca nu intelege gestul intempestiv al lui Marian Constantin si ca se gandeste sa-l actioneze in instanta pentru ca nu si-a respectat contractul de patru ani.
La nici 24 de ore dupa ce Unic Piatra Neamt a acces in optimile de finala ale Cupei CEV, antrenorul Marian Constantin s-a decis sa plece de la echipa, motivandu-si gestul prin neachitarea primei de joc in valoare de 500 de euro dupa indeplinirea obiectivului european, dar si prin faptul ca este mai prost platit decat jucatoarea Florentina Nedelcu. "Domnul Ouatu trebuie sa stie ca nu mai suntem in epoca sclavagismului", a precizat Constantin. "Poate as mai veni la Piatra Neamt, insa doar daca as avea contract cu un euro mai mult decat capitanul Florentina Nedelcu. Oricum, ea comanda totul in teren, iar eu eram degeaba", a mai spus suparat fostul mare tunar al Europei. In replica, presedintele de onoare al gruparii nemtene, viceprimarul Vasile Ouatu, a declarat ca Marian Constantin a parasit echipa fara sa anunte in prealabil si fara sa spuna care sunt nemultumirile sale. "Imediat dupa meci, dupa ce a fost la masa cu fetele, am discutat cu Marian Constantin si mi-a spus ca pleaca la Bucuresti pentru ca are examene. Mi-a spus ca i-a lasat programul de pregatire secundului Cazacu si ca le-a dat fetelor pauza pentru luni. Ne-am contrat putin pe metodica pregatirii, dar asa este in orice familie. A doua zi, am aflat de la un oficial al echipei ca nu mai vine si ca a lasat cheia maseorului. Nu inteleg ce s-a intamplat peste noapte! In plus, toata echipa stie ca eu nu dau banii imediat dupa meci, dar nu raman dator niciodata", a replicat Ouatu. "Uita ca are de respectat un contract pe patru ani. In plus, in urma cu putin timp m-a rugat sa-i dau un avans din contract pentru ca are ceva probleme de familie. L-am ajutat ca om, fara sa pun intrebari", a mai punctat Ouatu, care crede ca Marian Constantin a parasit echipa deoarece se temea ca nu poate indeplini al doilea obiectiv, calificarea in Final Four-ul Diviziei A1. "Ma gandesc sa-l actionez in instanta, pentru ca nu mi-a placut modul in care a parasit echipa. Putea sa vina sa-mi spuna ce are pe suflet si ajungeam noi la o intelegere", a concluzionat viceprimarul nemtean, adaugand ca a fost obligat de imprejurari sa-l avanseze ca principal pe Aurel Cazacu.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.