Lazarov produce doua emisiuni si un serial pentru trustul Dogan. Raluca Moianu si emisiunea „Iarta-ma!" se afla pe picior de plecare din TVR. Valeriu Lazarov intentioneaza ca, din sezonul urmator, sa continue reality show-ul la un alt post de televiziune. Zvonurile duc spre una dintre Antene.

„Am auzit si eu ca e ultimul sezon la TVR, dupa sapte ani incheiati, dar inca nu pot spune ce se va intimpla pe viitor. Saptamina viitoare ma voi intilni cu producatorul emisiunii si cu domnul Lazarov, care urmeaza sa soseasca in tara. Vom vedea daca voi merge pe acelasi format sau daca acesta va fi modificat ori daca mi se va oferi un altul. Stiu insa ca intentia domnului Lazarov este sa continue emisiunea, pentru ca este una de succes. Productia a avut o audienta foarte buna pe parcursul acestor ani. Indiferent ce va fi, eu nu ma grabesc", ne-a marturisit Raluca Moianu. Luni seara, la TVR, se va difuza ultima editie a acestui reality show destinat impacarilor in direct. Am incercat sa aflam de la Tudor Giurgiu, directorul Televiziunii Publice, care e motivul destramarii „mariajului" TVR - „Iarta-ma!", dar acesta nu a putut fi contactat.

„Iarta-ma!", liderul de luni

„Iarta-ma!" este inca un mare producator de audienta pentru postul public. In medie, 900.000 de telespectatori privesc show-ul prezentat de Raluca Moianu. Ratingul variaza la cote inalte, intre 800.000 si peste 1.000.000 de telespectatori, cota de piata raminind oarecum constanta: putin peste 15%. Luni seara, respectivul show e foarte greu de batut la audiente chiar si de posturile care ocupa regulat primele locuri, PRO TV sau Antena 1. TVR 1 pierde una dintre piesele grele din setul de productii furnizate de compania lui Valeriu Lazarov. Exista insa un detaliu esential care face din „Iarta-ma!" o afacere mai putin tentanta decit pare: peste jumatate din publicul amintit depaseste virsta de 50 de ani. Cu alte cuvinte, nu este un public prea interesant pentru cei care vor sa-si faca publicitate.

Adrian Enache joaca pentru Lazarov

Pentru colaborarea cu Kanal D, Valeriu Lazarov a infiintat firma Dream Productions, care va produce aici doua emisiuni de divertisment si un serial. Una dintre emisiuni se bazeaza pe vedete si pe show-ul creat de acestea, iar cealalta ii va aduce in prim-plan pe copii.

„Formatul care implica vedetele este unul international, produs cu mare succes in Italia, Spania, Canada si-n alte tari. Prezentatorul programului va fi Adrian Enache. De comun acord cu domnul Lazarov, am stabilit portretul prezentatorului si Adrian a coincis cu asteptarile noastre. Ne trebuia cineva foarte haios, spontan, care sa cinte foarte bine live, sa aiba replica, sa poata provoca vedetele, dar cu inteligenta, ca sa nu le supere", ne-a declarat Irina Radu, director de productie la Kanal D.

Moculescu si Marascu, colaborare cu Kanal D

Serialul produs de Dream Productions nu este o telenovela asa cum se asteptau unii. „E un serial soft, in care gasesti mult sentiment si multa sensibilitate. Din casting vor face parte si copii", a continuat Irina Radu. Deocamdata, conducerea postului nu doreste sa faca publice titlurile acestor trei productii. Exista insa posibilitatea ca macar una dintre ele sa pastreze titlul formatului international. Valeriu Lazarov coordoneaza aceste proiecte din Spania si face adevarate sedinte telefonice cu cei implicati. Printre acestia, nume cunoscute in showbizul autohton, printre care regizorul Tudor Marascu si compozitorul Horia Moculescu.

Kanal D va incepe sa emita in luna februarie a acestui an.